Jurnal saham

CARA MUDAH MENGIRA UNTUNG RUGI DALAM PELABURAN SAHAM

Kali ini kami ingin kongsikan kepada pembaca Mula Saham satu ilmu yang sangat penting dan anda wajib ambil peduli jika terlibat dengan jual beli saham.

“Dalam dunia perniagaan, cash flow sangat penting, begitu juga dengan saham”

mulasaham.com

Melalui jurnal pelaburan saham yang kami berikan ini, anda akan dapat mencatat keluar masuk duit dan untung rugi pelaburan anda selama anda melabur.

Perkara penting dalam dunia pelaburan adalah mencatat untung rugi, dapatlah anda muhasabah kenapa rugi ataupun kenapa anda untung. 

Jika lebih banyak rugi, maka perkemaskanlah ilmu pelaburan. Jika keuntungan dan kemahiran anda sudah miliki, maka berkongsilah kepada orang lain.

Kami akan terangkan langkah-langkah yang teramat mudah melalui video ringkas dibawah.

Bagi mendapatkan template jurnal dari team Mula Saham, anda boleh memuat turun melalui link ini. Klik >> Saya nak guna Template Jurnal Mula Saham

Kami di Mula Saham sentiasa gembira melihat anda berjaya di dalam dunia saham dan sentiasa mendoakan anda semua beroleh keuntungan dan keberkatan.

Adakah anda memerlukan support group yang eksklusif ?

Mulasaham bersedia untuk membimbing anda sehingga yakin dalam melakukan pembelian pertama dan seterusnya. Kerana, kami juga bermula seperti anda.

Membuka akaun CDS merupakan langkah terbaik untuk menjana pendapatan sampingan anda. Kami sentiasa komited untuk memberikan penjelasan tentang semua kemusykilan anda.

Buka dan jana pendapatan sekarang. Klik link ini >> Saya Mahu Jana Sekarang

Dokumen yang diperlukan untuk pendaftaran hanya salinan IC, Penyata bank Bank (muka hadapan) dan RM11 sahaja.

Kami harap anda jelas serba sedikit dengan info yang telah kami kongsikan. Jika perlukan maklumat lebih lanjut kami gembira untuk berkongsi dengan anda secara personal. Boleh klik link ini untuk berhubung terus dengan admin Mulasaham.com >>> wa.me/601110396936